Koch Mónika Rita
pszichológus, mediátor

Üdvözlöm honlapomon!

 
Koch Mónika Rita vagyok, pszichológus és mediátor. Koch Mónika - mediátor - pszichológus
 
1993-ban végeztem pszichológusként és pszichológia szakos középiskolai tanárként a Kossuth Lajos Tudományegyetemen, Debrecenben.

Egészségügyi területen kezdtem a pszichológusi pályámat (felnőtt pszichiátriai osztály - DOTE, majd drogambulancia), közben letettem a felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológusi szakvizsgát (1997), majd a pszichoterapeuta szakvizsgát (2001).
Módszerspecifikus képzettségeim: pár- és családterapeuta (1999) illetve viselkedés- és kognitív terapeuta (1997).

Az előbbiekkel részben párhuzamosan felsőoktatásban dolgoztam orvos-, pszichológus- illetve szociálpedagógus képzésekben, főleg pszichológiai tárgyakat oktattam (családterápia, tanácsadás, szenvedélybetegségek kezelése, krízisintervenció, gyakorlatvezetés-szupervízió, szakmai-készségfejlesztés, pályaszocialzáció).

Szereztem munkatapasztalatot a gyermekvédelem alap- és szakellátási területén is Debrecenben illetve később a PMTEGYESZI-nél, illetve általános iskolákban dolgoztam iskolapszichológusként.

Mediátori tevékenység


2008-ban végeztem el a „Családi- és kapcsolatügyeleti mediáció” tréninget a Kapcsolat Alapítvány szervezésében, dr. Kardos Ferenc volt a kiképzőm.

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Közvetítői névjegyzékébe 2014-ben vettek fel. Igazolvány számom: K000355

2014-ben indítottam el vállalkozásomat elsősorban mediációs, pszichológusi és oktatási területen